Prednosti napihljivih supov.

Prednosti napihljivih supov.

Supanje je v letošnjem letu postalo zelo priljubljeno. Še posebaj, ker so proizvajalci pričeli ponujati napihljive supe. Vse do dve leti nazaj takšnega tipa desk na trgu še ni bilo, kar je pomenilo, da je bilo potrebno na vozilo namestiti nosilce in nanje pritrditi poliesterske deske. Danes je na srečo temu drugače. V vsako vozilo je možno pospraviti napihljiv sup, vse kar seboj potrebujemo vzeti je zračno pumpo, ki nam omogoča, da kjerkoli lahko napihnjemo sup. Sama prostornina zraka v napihljivem supu je majhna, tako da imamo sup napihnjen praktično v minuti ali dveh.

Kaj ni to res super? Če se spomnite, včasih vam je srf deska vzela res veliko prostora in jo je bilo kar problem shraniti nekam. Danes je temu drugače. Vsak sup ima danes manjšo torbo, ki je prenosljiva in lahko tako vaš sup pospravite v kateri koli prostor vaše shrambe ali kar v omaro. Ja res je zelo preprosto!

Še najblja novica pa je za vse tiste, ki supa še nimate, da imamo pri nas supe tudi v akciji. Sup akcije potekajo večkrat letno, kjer je možno sup kupiti po ugodnejših cenah in pri tem dobite še kup koristnih informacij, ki jih boste potrebovali, ko se boste odpravljali na vaše nove dogodivščine. Seveda je ob supu potrebno kupiti še dodatke, ki vam bodo vsekakor prišli zelo prav. Veslo je zagotovo pomembno če želimo hitreje priti iz točke A do točke B. Seveda pa vesla ne potrebujete v kolikor boste sup zamenjali za vodno blazino. V tem primeru bodo vaše roke popolnoma dovolj, da boste lahko prispeli nazaj na obalo.