Husqvarna za napredne vrtnarje

Husqvarna za napredne vrtnarje

Že od nekdaj si pri delu na vrtu pomagamo z učinkovitimi napravami, ki bistveno poenostavijo in pohitrijo razna vrtna opravila, predvsem pa zagotovijo opazno boljše rezultate. To velja že vse od prvih poljedelcev naprej, s to razliko, da danes vrtna oprema ni več v obliki ročnega orodja, temveč so razne naloge v veliki meri prevzele motorne naprave, ki ponujajo več zmogljivosti in lažje upravljanje. Znamka Husqvarna želi s svojimi inovacijami delo še olajšati in izboljšati rezultate, zato se splača pregledati ponudbo naprednih kosilnic iz njihove zbirke.

Husqvarna Automower

Ljubiteljem inovativne napredne tehnike bo gotovo všeč linija izdelkov Husqvarna Automower. Gre namreč za robotske kosilnice, kakršnih si niso predstavljali niti naši najbližji predniki, kaj šele starodavni poljedelci. Robotska kosilnica Husqvarna Automower bo kar sama poskrbela za redko košenje trate, pri tem pa zagotovila odlične rezultate, točno takšne, kot jih naročimo v nastavitvah. Najbolje je seveda to, da takšna kosilnica ne zahteva upravljanja, vse opravi kar sama. V seriji Husqvarna Automower so na voljo naprave v različnih razredih, ki pokrivajo potrebe kupcev z različnimi zahtevami, seveda so temu prilagojene tudi cene.

Vrtni traktor Husqvarna

Še ena možnost za napredne vrtnarje pa je vrtni traktor. Husqvarna tudi na tem področju ponuja dovolj izbire, pravzaprav tudi med temi izdelki predstavlja najboljšo izbiro za ljubitelje napredne opreme. Vrtni traktorji so nadvse učinkoviti in zelo vsestranski, primerni za praktično vsakega uporabnika, ki bi rad dodobra izkoristil zmogljivosti sodobne vrtnarske opreme. Gre za sedežne kosilnice, ki svojo primarno funkcijo brezhibno opravljajo – vrtni traktor Husqvarna bo brez težav obdelal tudi zelenice večjih površin, pa tudi zahtevne terene. Nudi kombinacijo zmogljivosti, učinkovitosti in udobja, hkrati pa gre za vsestransko vozilo, ki pomaga tudi pri drugih vrtnarskih opravilih. Omogoča enostavno prevažanje materialov in orodja, tako pa poenostavi tudi obrezovanje dreves, polaganje travne ruše, čiščenje podrasti in druga opravila.